Vacature Handsloper

Soort dienstverband: Fulltime

Wie zijn wij?
TITAN Groep is dé professionele partner in sloop-, bouw en recycling. Wij ontzorgen onze relaties in het gehele proces van sloop, recycling en bouwrijp maken. Wij zorgen dat het eind van bestaande bouw een nieuw begin wordt. Wij staan voor lange termijn partnerships. Elke opdracht is maatwerk en wordt grondig aangepakt van advies tot eindoplevering. Wij starten waar anderen eindigen.

Door ons samenhangend dienstenpakket kan TITAN Groep deze projecten in eigen beheer op een kostenefficiënte manier uitvoeren.

Wat ga je doen?
Als Handsloper voer je diverse sloopwerkzaamheden uit op één van onze (sloop)projecten. Primaire taak is om binnen de werkbegroting en tijdschema de projecten uit te voeren. Je wordt hierbij ondersteund door de voorman/uitvoerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor een goede uitvoering en veilige werkwijze.

Vereisten:

  • Je bent in het bezit van je VCA-diploma of bereid om deze te halen
  • Relevante aantoonbare werkervaring in de sloop
  • Stressbestendige, representatieve en flexibele werkinstelling
  • Mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Beslist geen 9-5 werkinstelling

Wat bieden we jou
Titan Groep biedt een baan waarin jouw bijdrage belangrijk is voor onze onderneming. Een baan waar aandacht is voor mens, milieu en het succes van onze onderneming. Je ervaart bij Titan Groep dat je regelmatig direct in contact met onze klant. Titan Groep biedt een vooruitstrevende doe-cultuur: afspraak-is-afspraak. Val jij op door actief te werken aan betere scheidingsresultaten van afval en heb je een klantgerichte aanpak, dan is werken bij Titan Groep iets voor jou. Ben jij iemand die niet alleen goed wil doen, maar ook het goede wil doen, dan willen we je graag in ons team.

Salaris conform de CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg en de verhuur van mobiele kranen.

Solliciteer nu!

Click or drag a file to this area to upload.
Menu