Over TITAN groep

TITAN Groep is dé professionele partner in sloop-, bouw en recycling. Wij ontzorgen onze relaties in het gehele proces van sloop, recycling en bouwrijp maken. Wij zorgen dat het eind van bestaande bouw een nieuw begin wordt. Wij staan voor lange termijn partnerships. Elke opdracht is maatwerk en wordt grondig aangepakt van advies tot eindoplevering. Wij starten waar anderen eindigen.

Wij zijn TITAN Groep. From End to Start. Elke periode heeft zijn hoogtepunten. Daarna is er een plek voor vernieuwing en innovatie.

TITAN Groep is de afgelopen jaren sterk gegroeid en wil zich nu internationaal sterk vestigen in Nederland, België en Duitsland. De 5e generatie staat klaar om het bedrijf over te nemen. Nu het bedrijf internationaal sterk actief is, heeft TITAN Groep ervoor gekozen om zich voor te bereiden op de toekomst en daar hoort een nieuw jasje bij.

Titangroep logo wit

Ons Team

Bego Soriano

Financiële Afdeling

bego@titangroep.com

+31 46 204 00 14   

Etiënne Martens

Project Leider

etienne@titangroep.com

+31 46 204 00 14  / +31 65 252 53 18

Klaudia Szawlowska

Financiële Afdeling

klaudia@titangroep.com

+31 46 204 00 14               

Edwin Ubachs

Uitvoerder

edwin@titangroep.com

+31 46 204 00 14  

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vraag vrijblijvend een
offerte aan!

Heeft u interesse in een samenwerking met TITAN Groep? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wilt u graag nog meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Vrachtwagen Titangroep
Menu